ANPC retrage apa Izvorul Zanelor de pe piata: Explicatiile producatorului

Marti, 22 Martie 2016, ora 07:30
1115 citiri
ANPC retrage apa Izvorul Zanelor de pe piata: Explicatiile producatorului
Foto: Apemin Tusnad

Informatiile difuzate recent de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor privind abaterile de la limitele microbiologicese se refera la o analiza efectuata asupra unui produs ce face parte dintr-un lot imbuteliat, nu la analize microbiologice efectuate la sursa sau la locul de imbuteliere a apei de izvor "Izvorul Zanelor", precizeaza reprezentantii producatorului, Apemin Tusnad.

"Informatiile in cauza se refera la o analiza microbiologica efectuata asupra unui produs ce face parte dintr-un lot imbuteliat de societatea noastra in urma cu doua luni, produs aflat la vanzare pe raftul unuia dintre distribuitorii nostri.

Informatiile nu se refera la analize microbiologice efectuate la sursa sau la locul de imbuteliere a apei de izvor Izvorul Zanelor. In laboratorul nostru acreditat de RENAR din anul 2008 se fac analize microbiologice pentru fiecare lot in parte la toti indicatorii prevazuti de legislatia aplicabila si niciodata nu am intampinat neconformitati.

Aceste ...citeste mai departe despre "ANPC retrage apa Izvorul Zanelor de pe piata: Explicatiile producatorului" pe Ziare.com

#Izvorul Zanelor apa ANPC, #probleme apa ANPC , #Stiri Administratie