Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ANI: Seful Politiei Sector 4 nu poate justifica aproape 60.000 de euro din avere

ANI: Seful Politiei Sector 4 nu poate justifica aproape 60.000 de euro din avere
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat existenta unei diferente nejustificate de aproape 60.000 de euro, intre averea dobandita si veniturile realizate de catre seful Politiei Sector 4, Cornel Drumariu, anunta ANI.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei de catre Cornel Drumariu.

"Persoana evaluata a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiaza (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum si despre existenta diferentelor semnificative. Drumariu Cornel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare", arata ANI.

In mai 2019, a fost prins beat la volan, intr-o razie a Brigazii de Rutiere a Capitalei ...citeste mai departe despre "ANI: Seful Politiei Sector 4 nu poate justifica aproape 60.000 de euro din avere" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 651 ori