Angajatii Primariei Capitalei se tem ca nu isi iau salariile la timp, din cauza arestarii lui Oprescu

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 13:05
1206 citiri

Angajatii de la Primaria Capitalei, Administratia Cimitirelor si Centrul Cultural Palatele Brancovenesti risca sa nu isi primeasca salariile la timp din cauza ca primarul general Sorin Oprescu, principalul ordonator de credite, a fost arestat preventiv.

"Banii pentru salarii exista in conturi. Este vorba despre 1.300 de angajati din Primaria Capitalei si institutii subordonate. La nivelul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane si Centrului Cultural Palatele Brancovenesti nu exista directori care sa poata ordonanta platile pentru virarea pe carduri a fondului de salarii.

Imediat ce decizia de arestare preventiva a Primarului General va fi comunicata Prefectului, acesta va emite ordinul de suspendate a lui Sorin Oprescu din functia de primar general. In aceeasi zi sau in ziua urmatoare, CGMB se va intruni si va decide cine dintre viceprimari va prelua functia de primar. Vom gasi o solutie ca salariile sa ajunga la angajati", a declarat ...citeste mai departe despre "Angajatii Primariei Capitalei se tem ca nu isi iau salariile la timp, din cauza arestarii lui Oprescu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salarii Primaria Capitalei Oprescu arestat, #interimat Primaria Capitalei Oprescu arestat , #Stiri Administratie