Victorie importantă a angajaților de la metrou. Majorarea salariilor cu 18 la sută menținută de instanță

Miercuri, 25 August 2021, ora 09:40
256 citiri
Victorie importantă a angajaților de la metrou. Majorarea salariilor cu 18 la sută menținută de instanță
Majorarea salariilor a fost menținută de instanță FOTO Metrorex

Cei aproximativ 5.000 de angajaţi de la metrou rămân cu salariile majorate după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis marți, definitiv, să respingă solicitarea Metrorex de suspendare a majorării salariale de 18%, arată economedia.ro.

Potrivit sursei citate, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia Tribunalului care, în 24 iunie a respins ca inadmisibilă cererea Metrorex pentru o Ordonanţă Preşedinţială: „Solutia pe scurt: Respinge apelul, ca nefondat. Respinge cererea formulată de intimat referitoare la obligarea apelantei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24.08.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţe”.

Metrorex a cerut în instanță suspendarea majorării salariilor cu 18%, de care angajații companiei beneficiază din 1 noiembrie 2020, în urma unui raport al Corpului de Control al Ministerului Transporturilor care arăta că majorarea a fost ilegală. ...citeste mai departe despre "Victorie importantă a angajaților de la metrou. Majorarea salariilor cu 18 la sută menținută de instanță" pe Ziare.com

#salarii, #metrorex, #instanta, #curtea de apel , #Stiri Administratie