Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Victorie importantă a angajaților de la metrou. Majorarea salariilor cu 18 la sută menținută de instanță

Victorie importantă a angajaților de la metrou. Majorarea salariilor cu 18 la sută menținută de instanță

Cei aproximativ 5.000 de angajaţi de la metrou rămân cu salariile majorate după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis marți, definitiv, să respingă solicitarea Metrorex de suspendare a majorării salariale de 18%, arată economedia.ro.

Potrivit sursei citate, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia Tribunalului care, în 24 iunie a respins ca inadmisibilă cererea Metrorex pentru o Ordonanţă Preşedinţială: „Solutia pe scurt: Respinge apelul, ca nefondat. Respinge cererea formulată de intimat referitoare la obligarea apelantei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24.08.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţe”.

Metrorex a cerut în instanță suspendarea majorării salariilor cu 18%, de care angajații companiei beneficiază din 1 noiembrie 2020, în urma unui raport al Corpului de Control al Ministerului Transporturilor care arăta că majorarea a fost ilegală. ...citeste mai departe despre "Victorie importantă a angajaților de la metrou. Majorarea salariilor cu 18 la sută menținută de instanță" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 40 ori
Citeste mai multe despresalarii metrorex instanta curtea de apel