Angajat al Primariei Sectorului 3, suspectat de luare de mita si proxenetism - surse

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 17:27
675 citiri
Angajat al Primariei Sectorului 3, suspectat de luare de mita si proxenetism - surse
Foto: Arhiva / Digi24

Angajatul de la Directia Urbanism a Primariei Sectorului 3, in biroul caruia au fost facute miercuri perchezitii, este suspectat de luare de mita si de proxenetism, anchetatorii stabilind ca punea doua tinere sa se prostitueze.

Surse citate au declarat pentru Mediafax ca barbatul, care este expert in cadrul Directiei Urbanism de la Primaria Sectorului 3, inchiriase un imobil unde doua tinere se prostituau pentru el, clientii fiind atrasi prin anunturi la mica publicitate.

Anchetatorii au stabilit, in timpul anchetei privind suspiciuni ca angajatul Directiei Urbanism a luat mita, ca in paralel cu activitatea pe care o avea la Primaria Sectorului 3, se ocupa si de plasarea unor clienti care sa intretina relatii sexuale cu cele doua tinere.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) au facut, miercuri, perchezitii in biroul expertului de la Directia Urbanism din Primaria Sectorului 3 suspectat de fapte de coruptie, dar si la locuinta acestuia.

Oficiali din DGA au declarat ...citeste mai departe despre "Angajat al Primariei Sectorului 3, suspectat de luare de mita si proxenetism - surse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#angajat Primaria Sector3 proxenetism, #primaria sector3 mita , #Stiri Administratie