Ancheta Sky News cu traficanti din Romania care vand arme teroristilor: Seful DIICOT nu exclude o discreditare

Luni, 08 August 2016, ora 10:58
914 citiri
Ancheta Sky News cu traficanti din Romania care vand arme teroristilor: Seful DIICOT nu exclude o discreditare
Foto: Facebook/Kalashnikov AK47

Procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat luni, in legatura cu materialul prezentat de Sky News, in care traficanti de arme din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor, ca nu exclude o tentativa de discreditare.

El a precizat ca armele par a fi de vanatoare si este de "invidiat norocul unor jurnalisti" care filmeaza traficanti mascati.

"Cu un ochi de nespecialist, am vazut armamentul prezentat de jurnalistii britanici si, la o prima vedere, iarasi repet cu un ochi de nespecialist, nu par a fi arme de razboi. Par arme de vanatoare.

In al doilea rand, este de invidiat norocul unor jurnalisti care filmeaza efectiv cu camera in fata trei traficanti mascati, despre care spun in principiu ca le-au preluat telefoanele si le-au incuiat in masina, desi initial nu aveau semnal la telefon. Nu excludem niciuna dintre variante.

Am luat legatura cu partenerii nostri institutionali, atat din serviciile de informatii, cat ...citeste mai departe despre "Ancheta Sky News cu traficanti din Romania care vand arme teroristilor: Seful DIICOT nu exclude o discreditare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#traficanti arme Romania DIICOT, #arme teroristi Romania DIICOT , #Stiri Administratie