Ancheta Sky News cu traficanti din Romania care vand arme teroristilor: Autorul reportajului vine cu explicatii

Miercuri, 10 August 2016, ora 08:57
1269 citiri
Ancheta Sky News cu traficanti din Romania care vand arme teroristilor: Autorul reportajului vine cu explicatii
Foto: Pixabay (Arhiva)

Jurnalistul Sky News, care a realizat cotroversatul reportaj despre traficanti din Romania care le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor, vine cu explicatii.

Stuart Ramsay isi apara ancheta si spune ca s-a intalnit cu traficanti romani de arme pentru ca i-au inspirat "incredere", iar acestia n-ar fi fost deranjati ca sunt filmati pentru ca nu se tem de autoritati. "Daca a fost o inscenare, atunci sunt actori care merita Oscarul", a declarat Ramsay pentru Antena 1.

Acesta a declarat ca mai intai a luat legatura cu bande de traficanti de arme din Albania, Serbia si Bosnia, dar intalnirile au cazut.

"Contactele noastre au dus spre un roman care era membru al familiei unei bande de infractori. Nu am avut niciun motiv sa cred ca nu era cine pretindea ca e. Am avut cu mine un fost militar, care era paznicul meu, care a fost soldat si care a confirmat ca armele erau arme militare", a declarat jurnalistul britanic.

Nici jurnalistul nu stie ...citeste mai departe despre "Ancheta Sky News cu traficanti din Romania care vand arme teroristilor: Autorul reportajului vine cu explicatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trafic arme jurnalist Sky News, #traficanti arme Romania terorist, #arme teroristi Romania DIICOT , #Stiri Administratie