Ancheta a Comisiei Europene la Aeroportul din Cluj - directorul se asteapta la un raspuns peste 15 ani

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 17:25
912 citiri
Ancheta a Comisiei Europene la Aeroportul din Cluj - directorul se asteapta la un raspuns peste 15 ani
Foto: Ziare.com

Directorul Aeroportului International "Avram Iancu" din Cluj, David Ciceo, a declarat vineri ca va pune la dispozitia anchetatorilor toate actele necesare anchetei initiate de Comisia Europeana, in urma unei plangeri potrivit careia aeroportul ar fi acordat un ajutor de stat ilegal operatorului aerian Wizz Air, in timp ce institutia ar fi beneficiat, la randul sau, de un ajutor de stat de la CJ Cluj, sub forma de finantare publica.

"Este vorba de o reclamatie neadevarata. Noi sprijinim aceasta investigatie, vom pune toate actele la dispozitie si se va dovedi ca Aeroportul Cluj si Consiliul Judetean Cluj a respectat integral legislatia europeana in vigoare", a spus directorul aeroportului clujean, pentru Agerpres.

Aeroporturi din Romania, investigate la nivel european - Conditii avantajoase pentru operatori si ajutoare de stat?

David Ciceo a mai mai amintit ca o ancheta similara s-a desfasurat la aeroportul din Timisoara si ca rezultatele nu se cunosc nici astazi.

"Pot sa va ...citeste mai departe despre "Ancheta a Comisiei Europene la Aeroportul din Cluj - directorul se asteapta la un raspuns peste 15 ani" pe Ziare.com

#ancheta Comisia Europeana Aeroport Cluj, #ancheta Comisia Europeana Aeroport Timisoara, #Wizz Air aeroport Cluj , #Stiri Administratie