ANAF a blocat conturile RATB. Ce se intampla cu transportul public

Marti, 21 Iulie 2015, ora 17:53
972 citiri
ANAF a blocat conturile RATB. Ce se intampla cu transportul public
Foto: Arhiva Ziare.com

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va asigura in continuare transportul public, cheltuielile necesare functionarii putand fi acoperite de subventia lunara primita de la Primaria Municipiului Bucuresti.

Directorul comercial al RATB, Ileana Savu, e declarat pentru Mediafax ca in acest moment nu este pusa in pericol functionarea serviciului public de transport asigurat de Regie.

Fiscul anunta ca a blocat conturile TVR si RATB: Urmeaza si altii!

Ileana Savu a precizat ca, in conditiile in care Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a instituit popriri pe conturile de incasari ale RATB, regia isi va putea acoperi cheltuielile de functionare din subventia primita de la PMB in fiecare luna.

Pe de alta parte, directorul comercial de la RATB a precizat ca reprezentantii regiei incearca sa gaseasca solutii pentru esalonarea datoriei si iesirea din acest impas, explicand ca debitul calculat de ANAF este deja contestat in instanta, insa, in conformitate cu Codul ...citeste mai departe despre "ANAF a blocat conturile RATB. Ce se intampla cu transportul public" pe Ziare.com

#poprire conturi RATB, #conturi RATB blocate , #Stiri Administratie