Ana Maria Patru a fost retinuta pentru 24 de ore. Si-a dat demisia de la Autoritatea Electorala Permanenta

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 00:06
1345 citiri
Ana Maria Patru a fost retinuta pentru 24 de ore. Si-a dat demisia de la Autoritatea Electorala Permanenta
Foto: roaep.ro

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, urmarita penal pentru trafic de influenta si spalarea banilor, a fost retinuta, marti seara, de catre procurorii DNA Ploiesti.

Sefa AEP este acuzata ca a pretins si primit de la reprezentantii unei societati comerciale sume de bani reprezentand contravaloarea unui imobil in Bucuresti si a unei masini, in schimbul derularii unor contracte incheiate de societate cu AEP.

Unul dintre avocatii sai a declarat ca, "avand in vedere situatia juridica", Ana Maria Patru a decis sa demisioneze din functia de presedinte al Autoritatii Electorale Permanente.

Sefa AEP ar fi luat spaga un apartament si o masina de lux tocmai de la firma care face softurile pentru alegeri

Procurorii Serviciului Teritorial Ploiesti al DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Ana Maria Patru, presedinte AEP, la data faptelor vicepresedinte al aceleiasi institutii, pentru trei infractiuni de trafic de influenta si doua infractiuni de ...citeste mai departe despre "Ana Maria Patru a fost retinuta pentru 24 de ore. Si-a dat demisia de la Autoritatea Electorala Permanenta" pe Ziare.com

#Ana Maria Patru retinuta, #mita AEP , #Stiri Administratie