VIDEO Amenzi in cluburi celebre si restaurante din Capitala. Politistii au aplicat sanctiuni pentru nerespectarea masurilor anti-pandemie

Duminica, 07 Martie 2021, ora 12:01
1234 citiri
VIDEO Amenzi in cluburi celebre si restaurante din Capitala. Politistii au aplicat sanctiuni pentru nerespectarea masurilor anti-pandemie
Politia i-a amendat pe cei care nu respectau masurile anti-pandemie FOTO Arhiva Ziare.com

Administratorii mai multor cluburi din Capitala dar si unii clienti au fost sanctionati de politie pentru ca nu respectau masurile anti-pandemie.

"La data de 06 martie a.c., 8 cluburi si restaurante din nordul Capitalei au fost controlate, fiind aplicate 7 sanctiuni contraventionale in valoare de 42.500 de lei pentru nerespectarea legislatiei privind prevenirea si combaterea efectelor pandemiei Covid 19 dar si a normelor din domeniul sanatatii publice", a transmis Politia Capitalei.

Unul dintre cluburile de fite amendate de politie este si Club Nuba. Aici au fost aplicate doua amenzi in valoare de 28.500. Si la localul "La brasserie" au fost date sanctiuni in valoare de 1.600 de lei.

Ilustratie arhiva Ziare.com

De altfel, in ultimele doua zile, Directia Generala de Politie a Municipului Bucuresti, impreuna cu Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si Politia Locala a Municipiului Bucuresti au actionat in vederea verificarii modului in care sunt respectate prevederile legale privind prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, au fost verificate 1335 de obiective reprezentand: piete agroalimentare, targuri, complexuri comerciale, mari magazine, dar si magazine de cartier, terase. De asemenea au fost efectuate controale in 2.875 de mijloace de transport in comun de suprafata, dar si de subteran.

VIDEO Petrecere intr-un club celebru din Bucuresti, sparta de politie. Administratorul a primit o amenda usturatoare

In cadrul actiunii, au fost legitimate peste 6.864 de persoane si iar in urma verificarilor privind modul in care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, au fost constatate si aplicate peste 1.059 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 334.225 de lei.

Incepand din 8 martie, de la ora 00.00, in Capitala, intra in vigoare noi restrictii pentru prevenirea infectarilor cu SARS-COV-2. Astfel restaurantele, cluburile si cafenelele se inchid la interior.

Cele trei prafuri alimentare consumate zilnic care ne scurteaza viata. "Ele in sine nu sunt nocive, altfel am avea numai morti pe strada"Cristi Borcea, moment de sinceritate: "Am fost tot timpul cu Valentina, chiar daca m-am insurat cu Alina"VIDEO Ghinionul unui sofer care s-a incadrat gresit in sensul giratoriu. Cine se afla la volanul masinii cu care a evitat coliziuneaCe a insemnat pentru Marian Oprisan pierderea alegerilor. Pana in septembrie 2020, a fost cel mai puternic baron local din R ...citeste mai departe despre "VIDEO Amenzi in cluburi celebre si restaurante din Capitala. Politistii au aplicat sanctiuni pentru nerespectarea masurilor anti-pandemie" pe Ziare.com

#Amenzi, #club nuba, #la brasserie, #coronavirus , #Stiri Administratie