Ambii frati Negoita neaga ca ar fi implicati in organizarea huliganilor de la proteste

Joi, 02 Februarie 2017, ora 11:53
5662 citiri
Ambii frati Negoita neaga ca ar fi implicati in organizarea huliganilor de la proteste
Foto: Ziare.com

Ambii frati Negoita, atat Ionut, cat si Robert, neaga ca ar fi implicati in organizarea deturnarii protestelor de miercuri seara din Capitala.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a explicat, joi, ca se poate demonstra foarte usor ca huliganii nu au plecat de la Hotelul Rin, asa cum s-a vehiculat miercuri seara in presa. "Imaginile (de pe camerele de supraveghere - n.red.) de acolo pot demonstra oricand. In secunda asta sa se ia inregistrarile. Nu pot fi modificate, ca e un sistem complex", a spus Negoita.

Acesta a adaugat ca nu vrea sa comenteze faptul ca fosta sa cumnata, Carmen Negoita, a scris pe Facebook ca el si fratele sau ar fi trimis ultrasii dinamovisti in Piata Victoriei.

"Ma intrebati pe mine de ce posteaza unii sau altii?", a spus el.

Totusi, primarul Sectorului 3 a precizat ca este periculos ceea ce s-a intamplat in Capitala in timpul protestului de miercuri seara.

"Ce s-a intamplat aseara e o chestiune foarte grava si cineva trebuie sa plateasca. Ce se intampla la ora asta in Romania nu e deloc bine, ca s-a impartit tara in bucati. Cine vrea sa imparta tara in bucati nu vrea decat raul Romaniei", a spus edilul.

La randul sau, Ionut Negoita neaga acuzatiile cum ca ar fi organizat suporterii dinamovisti sa plece mearga in Piata Victoriei.

"Nu sunt in cele mai bune relatii cu ultrasii din galerie, e o minciuna halucinanta ca ar fi fost inaintea manifestatiei la Hotel RIN", a declarat Ionut Negoita pentru Gazeta Sporturilor, adaugand ca nu are nicio legatura cu violentele din Piata Victoriei.

"Din cate stiu eu, ei au ajuns in Piata Victoriei de la meciul de baschet al lui Dinamo, in nici un caz de la hotelul meu si al fratelui", a punctat el.

Amintim ca protestele pasnice de miercuri seara din Piata Victoriei, la care au participat peste 150.000 de oameni, au devenit violente dupa ce mai multi tineri au aruncat cu petarde, gheata si fumigene catre jandarmi.

Ultrasii lui Dinamo neaga ca ar fi huliganii de azi-noapte si ataca presa: Voi va permiteti sa vorbiti de diversiune, cand meseria voastra este manipularea?

Protestele au avut loc dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis gratierea in Parlament "Legile le facem noi. Alta intrebare?"

D ...citeste mai departe despre "Ambii frati Negoita neaga ca ar fi implicati in organizarea huliganilor de la proteste" pe Ziare.com

#fratii Negoita huligani proteste, #Negoita huligani proteste, #Negoita huligani proteste Guvern , #Stiri Administratie