Ambasadorul SUA, in vizita la Cluj: Am discutat despre nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta coruptiei

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 19:45
1193 citiri
Ambasadorul SUA, in vizita la Cluj: Am discutat despre nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta coruptiei
Foto: captura Facebook

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a facut o vizita, sambata, la Cluj pentru a vedea o expozitie de la Muzeul de Arta, insa inainte a avut cateva intalniri cu tineri antreprenori si cu primarul orasului, Emil Boc.

Klemm a afirmat ca au fost discutate si ultimele evenimente petrecute la Bucuresti, printre care "nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta unor prevederi referitoare la coruptie si despre raspunsul extraordinar al romanilor, care constituie o sursa de inspiratie".

"Am avut cateva intalniri foarte bune, am fost la Universitatea Babes-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din Romania, despre nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta unor prevederi referitoare la coruptie, despre raspunsul extraordinar al romanilor, care constituie o sursa de inspiratie si din fericire, pentru decizia ulterioara a Guvernului de a retrage acea legislatie", a afirmat ambasadorul Hans Klemm.

De asemenea, Klemm s-a intalnit cu primarul Clujului, Emil Boc si cu tineri antreprenori de la care a vrut sa afle cum ii poate sprijini Ambasada.

"M-am intalnit si cu primarul Emil Boc de la care am aflat ca in 2017 va fi un an important pentru Cluj. M-am intalnit cu un tanar antreprenor pentru a afla cum poate sprijini ambasada dezvoltarea de noi companii. Antreprenoriatul si transferul de tehnologie pentru a sustine dezvoltarea sectorului IT din Romania", a spus Klemm.

Ambasadorul SUA a precizat ca adevaratul motiv al vizitei sale l-a constituit o expozite la Muzeul de Arta din Cluj unde a stat de vorba cu autoarea lucrarilor, Klemm afirmand ca atat in ambasada, cat si in resedinta sa are cateva picturi ale ei.

...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA, in vizita la Cluj: Am discutat despre nefericita hotarare a Guvernului de a face pasi inapoi in privinta coruptiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hans Klemm vizita Cluj, #Hans Klemm proteste Romania , #Stiri Administratie