Ambasadorul SUA i-a suparat pe judecatori: Afirmatiile dvs sunt primejdioase pentru democratia romaneasca

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 15:25
959 citiri
Ambasadorul SUA i-a suparat pe judecatori: Afirmatiile dvs sunt primejdioase pentru democratia romaneasca
Foto: Facebook/US Embassy Bucharest

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania (UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) ii transmit ambasadorului american la Bucuresti, Hans Klemm, ca declaratiile sale despre lupta anticoruptie aduc grava atingere imaginii Justitiei.

Magistratii i-au trimis o scrisoare deschisa ambasadorului.

"In contextul in care vedem in jurul Romaniei tari, chiar partenere ale Statelor Unite, care se indeparteaza de la valorile democratiei, suntem determinati sa nu acceptam in Romania niciun rabat de la statul de drept si nici o indepartare de la valorile fundamentale ale acestuia", arata reprezentantii UNJR si AMR.

"Astfel, la intrebarea - legitima in contextul actual - privind riscul manifestat de excesele procurorilor anticoruptie, ati afirmat ca acest lucru trebuie sa il decida poporul roman, cum ar trebui sa se comporte procurorii si judecatorii pentru a-si face treaba. Eu vreau sa subliniez doar succesul extraordinar al Romaniei in acest domeniu.

Este de neinteles ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA i-a suparat pe judecatori: Afirmatiile dvs sunt primejdioase pentru democratia romaneasca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#judecatori scrisoare ambasador SUA , #Stiri Administratie