Ambasadorul SUA: Coruptia e o otrava. Lupta anticoruptie, vitala pentru viitorul Romaniei

Joi, 25 Februarie 2016, ora 16:00
1429 citiri
Ambasadorul SUA: Coruptia e o otrava. Lupta anticoruptie, vitala pentru viitorul Romaniei
Foto: Arhiva Ziare.com

Ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a declarat, joi, la o intalnire cu studentii clujeni, ca pentru orice stat democratic coruptia este "o otrava" si ca lupta impotriva flagelului este "vitala pentru viitorul Romaniei".

"Coruptia este o otrava pentru orice democratie, fie ca este in SUA sau in Romania trebuie eliminata la toate nivelele vietii publice. Este o mare provocare si felicit Romania pentru ce a facut si pentru ca lupta din greu impotriva coruptiei, este o lupta care nu se termina niciodata si trebuie sustinuta.

Aceasta lupta nu exista numai in Romania, si vecinii dumneavoastra se confrunta cu provocari serioase, cum ar fi Ucraina, Republica Moldova, dar si SUA are o problema cu coruptia, in conditiile in care au fost cazuri de fosti guvernatori si senatori anchetati sau presedinti care au parasit functia din cauza coruptiei", a mentionat Hans Klemm.

Seful SRI, la bilantul DNA: Romania nu mai e resemnata. Coruptia nu mai e acceptata ca mod de viata

El a adaugat ...citeste mai departe despre "Ambasadorul SUA: Coruptia e o otrava. Lupta anticoruptie, vitala pentru viitorul Romaniei" pe Ziare.com

#ambasador SUA coruptie otrava democratie, #ambasador SUA coruptie Romania , #Stiri Administratie