Ambasadorul roman la Londra acuza un caz evident de manipulare la Sky News

Marti, 09 August 2016, ora 08:57
1216 citiri
Ambasadorul roman la Londra acuza un caz evident de manipulare la Sky News
Foto: Pixabay

Ambasadorul roman la Londra, Dan Mihalache, a comentat scandalul iscat de materialul prezentat de Sky News, in care traficanti din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor.

Mihalache a declarat, la Realitatea TV, ca vor urma demersuri oficiale ale statului roman catre institutiile britanice. Potrivit ambasadorului roman, este luata in considerare chiar si o sesizare a autoritatii britanice de reglementare media.

"Au fost discutii ale institutiilor statului roman si vor fi notificate si institutiile britanice. Poate este o idee buna sa contactam si autoritatea britanica de reglementare in audio vizual. Lucrurile trebuie tratate cu calm.

Bineinteles ca vom face o scrisoare catre OFCOM (echivalentul britanic al CNA - n.red.), vom comunica si institutiilor statului. Vom comunica faptul ca avem de-a face cu un caz evident de manipulare", a spus Mihalache.

Precizarile lui Mihalache vin in contextul in care Sky News a difuzat un ...citeste mai departe despre "Ambasadorul roman la Londra acuza un caz evident de manipulare la Sky News" pe Ziare.com

#Mihalache trafic arme Sky News, #traficanti arme Romania terorist, #arme teroristi Romania DIICOT , #Stiri Administratie