Ambasadorul Olandei: Nu exista state fara coruptie. Acest fenomen din sistemul de sanatate e o realitate in multe tari

Luni, 23 Mai 2016, ora 16:00
3096 citiri
Ambasadorul Olandei: Nu exista state fara coruptie. Acest fenomen din sistemul de sanatate e o realitate in multe tari
Foto: Twitter/Stella Ronner Grubacic

Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Stella Ronner Grubacic, a declarat luni ca urgenta luptei cu coruptia in sistemul de sanatate din Romania este subliniata in prezent de cazul dezinfectantilor diluati.

Ea a mentionat, in dezbaterea "Coruptia in sistemul de sanatate - prevenire si investigare. Experienta, bune practici si provocari", ca sute de spitale au cumparat dezinfectant diluat si supraevaluat de la o firma locala si a reamintit ca unul dintre sloganurile de la protestul de dupa Colectiv a fost "Coruptia ucide!".

Stella Ronner Grubacic a subliniat ca tematica abordata la dezbaterea de luni - coruptia in sistemul de sanatate - poate insemna diferenta dintre viata si moarte.

LIVE: Cele mai noi informatii legate de moartea patronului Hexi Pharma

Ea a precizat ca nu sunt state fara coruptie, ca acest fenomen in sistemul de sanatate este o realitate in multe tari, inclusiv ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Olandei: Nu exista state fara coruptie. Acest fenomen din sistemul de sanatate e o realitate in multe tari" pe Ziare.com

#ambasador Olanda coruptie Romania, #ambasador Olanda scandal dezinfectanti, #sistem sanatate Romania Stella Ronner Grubacic, #Stella Ronner Grubacic spitale Romania coruptie , #Stiri Administratie