Ambasadorul Elvetiei, despre corupti: Cand am venit observam foarte multe persoane importante care erau de neatins

Luni, 22 Iunie 2015, ora 17:17
1302 citiri
Ambasadorul Elvetiei, despre corupti: Cand am venit observam foarte multe persoane importante care erau de neatins
Foto: Captura Youtube/Gherla News

Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue, a declarat luni ambasadorul Elvetiei la Bucuresti, Jean-Hubert Lebet, aratand ca la venirea sa in Romania, in 2011, a observat foarte multe persoane importante care erau de neatins si care se comportau cu impunitate totala.

"Daca justitia este prima virtute, coruptia este cancerul institutiilor sociale. Acest cancer poate fi o boala mortala, iar vindecarea ei poate la inceput sa para foarte dura, insa medicul sistemului judiciar trebuie sa procedeze cu foarte mare grija, are nevoie si merita sprijinul nostru, critic, dar constructiv. In acest context, trebuie sa felicitam autoritatile romane pentru actiunea lor decisiva impotriva coruptiei.

Imi amintesc prima data cand am venit in Romania, in vara anului 2011, cand observam foarte multe persoane importante care erau de neatins, care se comportau cu impunitate totala. Din fericire, acele vremuri au trecut si lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue pentru a permite unei noi ...citeste mai departe despre "Ambasadorul Elvetiei, despre corupti: Cand am venit observam foarte multe persoane importante care erau de neatins" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ambasador Elvetia corupti Romania, #politicieni coruptie DNA , #Stiri Administratie