Ambasadorul britanic la Bucuresti, despre beneficiile luptei anticoruptie pentru Romania

Joi, 11 Iunie 2015, ora 22:47
882 citiri
Ambasadorul britanic la Bucuresti, despre beneficiile luptei anticoruptie pentru Romania
Foto: Twitter/ @PaulBrummell

Nivelul relatiilor comerciale intre Romania si Marea Britanie a ajuns la un nivel bun si poate fi imbunatatit in continuare, autoritatile de la Bucuresti putand sa contribuie in acest sens prin continuarea luptei anticoruptie si crearea unei platforme pentru investitii mai transparenta si mai clara, a declarat joi ambasadorul Paul Brummell.

"Cred ca nivelul schimburilor comerciale este bun, este mai mult de trei miliarde de euro, dar balanta este in favoarea Romaniei, in crestere cu aproape 4%-5%. Noi consideram ca se poate atinge un nivel mai bun, dar atractiile Romaniei nu sunt suficient cunoscute in Marea Britanie.

Din acest motiv noi incercam sa promovam Romania in randul firmelor britanice. Am adus recent aici o delegatie de 50 de firme britanice. Este important ca si Romania poate face ceva in acest sens, de exemplu, sa lupte in continuare impotriva coruptiei si pentru crearea unei platforme pentru investitii mai transparenta si mai clara.

Cred ca perspectivele pentru ...citeste mai departe despre "Ambasadorul britanic la Bucuresti, despre beneficiile luptei anticoruptie pentru Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambasador Marea Britanie lupta anticoruptie, #Paul Brummel anticoruptie, #Brummel anticoruptie Romania , #Stiri Administratie