Ambasadorii marilor puteri la Bucuresti le transmit romanilor sa lupte in continuare impotriva coruptiei

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 18:17
866 citiri
Ambasadorii marilor puteri la Bucuresti le transmit romanilor sa lupte in continuare impotriva coruptiei
Foto: Twitter/Paul Brummell

Mai multi ambasadori straini la Bucuresti au transmis mesaje, duminica, la implinirea unui an de la tragedia din clubul Colectiv, in urma careia au murit 64 de oameni.

Ambasadorul SUA Hans Klemm sustine intr-o postare de pe pagina Ambasadei SUA ca incendiul din clubul Colectiv putea fi prevenit, insa din tragedia de acum un an "a rasarit speranta".

"Astazi ne amintim de cei care si-au pierdut vietile sau au fost raniti in tragicul incendiu, care putea fi prevenit, de la Colectiv, de acum un an. Din tragedie a rasarit speranta. Zeci de mii de romani s-au adunat pasnic pentru a-si exprima dorinta unei Romanii lipsite de coruptie, cu o guvernare transparenta, ce raspunde nevoilor cetatenilor si este deplin implicata intr-o Europa intreaga, libera si in pace", se arata in postare.

In incheiere, ambasada SUA ii incurajeaza pe romani sa continue lupta impotriva coruptiei si sa faca eforturi pentru o tara democratica, sigura si prospera.

"Acum, cand le plangem din nou pe victime, ...citeste mai departe despre "Ambasadorii marilor puteri la Bucuresti le transmit romanilor sa lupte in continuare impotriva coruptiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambasador SUA Colectiv, #ambasador britanic Colectiv, #ambasador Franta Colectiv , #Stiri Administratie