Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ambasada SUA redeschide Loteria Vizelor: Toate inscrierile facute pana acum trebuie retrimise

Ambasada SUA redeschide Loteria Vizelor: Toate inscrierile facute pana acum trebuie retrimise

Ambasada SUA anunta ca perioada de inscriere la Loteria Vizelor (DV-2019) reincepe miercuri, dupa problemele tehnice de saptamana trecuta.

Toate dosarele depuse inainte de aceasta data trebuie retrimise, pentru ca altfel nu vor fi luate in considerare.

Initial, inscrierile au inceput pe 3 octombrie, insa procesul va fi reluat, din cauza unor probleme tehnice, care au vizat "integritatea procedurii" de selectie.

"Regretam orice inconvenient adus participantilor la programul Diversity Visa (Loteria Vizelor). Pentru a asigura corectitudinea si pentru a proteja integritatea procedurii pentru toti cei implicati, va trebui sa reincepem procesul de inscriere pentru acest an (DV-2019) ", informeaza un comunicat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti remis marti Ziare.com.

Noua perioada de inregistrare electronica pentru DV-2019 va incepe miercuri, 18 octombrie, la ora 19:00 (ora Romaniei) si se va incheia miercuri, 22 noiembrie, la ora 19:00 (ora Romaniei).

Orice inregistrare facuta inainte de 18 octombrie nu va fi luata in considerare. "Va puteti inregistra din nou fara sa fiti descalificat din cauza trimiterii mai multor inscrieri. Persoanele care se vor inregistra de mai multe ori in timpul noii perioade de inscriere vor fi descalificate", subliniaza Ambasada SUA.

Departamentul de Stat va trimite un mesaj e-mail automat catre fiecare participant la programul Diversity Visa de la care s-a primit o inscriere inainte de 18 octombrie, la adresa de e-mail de la care s-a facut inscrierea, cu indrumarea de a accesa pagina dvlottery.state.gov pentru un anunt important.

Participantii pot accesa noul formular de inscriere electronica (E-DV) pe pagina oficiala E-DV, la adresa dvlottery.state.gov, pe perioada inscrierii. Instructiuni referitoare la programul DV sunt disponibile pe pagina Departamentului de Stat, la travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html.

Toate celelalte cerinte de calificare raman neschimbate.

"Incepand cu 15 mai 2018, participantii la programul DV-2019 vor putea folosi noul numar unic de confirmare primit in urma inscrierii, pentru a verifica online, pe pagina Entrant Status Check (stadiul inregistrarii) dvlottery.state.gov, daca inregistrarea lor a fost selectionata.

Pagina Entrant Status Check va furniza celor selectionati informatii despre solicitarea vizelor DV pentru ei insisi si familiile lor. Tot pe pagina Entrant Status Check, Departamentul de Stat va confirma data ...citeste mai departe despre "Ambasada SUA redeschide Loteria Vizelor: Toate inscrierile facute pana acum trebuie retrimise" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 937 ori