Alina Bica, retinuta in noul dosar de coruptie: Ar fi luat mita sa claseze un dosar de la DIICOT

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 12:18
1197 citiri
Alina Bica, retinuta in noul dosar de coruptie: Ar fi luat mita sa claseze un dosar de la DIICOT
Foto: Arhiva Ziare.com

Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, a fost retinuta pentru 24 de ore, marti, de catre procurorii DNA intr-un nou dosar de coruptie.

Bica este acuzata in cea de-a treia speta instrumentata de DNA ca ar fi luat mita circa 17.000 de euro pentru clasarea unui dosar aflat pe rolul DIICOT in care era anchetat omul de afaceri Horia Simu Pop.

Alina Bica, nou dosar la DNA. Fostul sef ANAF, implicat si el, a fost retinut

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a declarat, la iesirea din sediul DNA, unde a fost audiat mai devreme fostul procuror sef, ca retinerea clientei sale este ilegala si inumana, in conditiile in care nici presupusa mita nu este chiar atat de mare in opinia reprezentantului legal.

"Procurorii si-au reamintit, dupa foarte multi ani, ca (Bica - n.red.) ar fi primit fabuloasa si exorbitanta suma de 17.000 de euro din care Alina Bica a primit o parte. L-am intrebat pe procurorul de caz daca Alina Bica este atat de periculoasa si infractiunea pentru care e cercetata ...citeste mai departe despre "Alina Bica, retinuta in noul dosar de coruptie: Ar fi luat mita sa claseze un dosar de la DIICOT" pe Ziare.com

#Alina Bica retinuta, #Alina Bica dosar nou , #Stiri Administratie