Alianta Medicilor: In Romania nu avem conditii de a trata marii arsi. Banicioiu si Arafat au incercat sa musamalizeze

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 21:12
977 citiri
Alianta Medicilor: In Romania nu avem conditii de a trata marii arsi. Banicioiu si Arafat au incercat sa musamalizeze
Foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Alianta Medicilor ii acuza pe ministrul demisionar al Sanatatii Nicolae Banicioiu, pe secretarul de stat in MAI Raed Arafat si pe medicii Ioan Lascar si Enescu Mircea Dan ca "au incercat sa musamalizeze situatia reala si competenta noastra ca tara" in ceea ce priveste tratarea victimelor incendiului din Colectiv.

Reprezentantii aliantei au precizat, luni, intr-un comunicat de presa, ca Romania nu are conditii "de a trata marii pacienti arsi", insa autoritatile au incercat sa ascunda acest lucru si au spus ca au tot necesarul de resurse.

"In primul rand noi ca stat nu avem conditii de a trata marii pacienti arsi si nu am avut niciodata. Nu avem dotari, camere sterile, unitati de arsi. Nu suntem pregatiti cu personal si nu intelegem de ce nu s-a detasat personal de la unitatile spitalicesti din Romania pentru a suplini deficitul din Bucuresti. Iar daca ne cunoastem acest deficit de ce nu s-a cerut ajutor din prima clipa din strainatate? Dotarile nu se rezuma doar la materiale ...citeste mai departe despre "Alianta Medicilor: In Romania nu avem conditii de a trata marii arsi. Banicioiu si Arafat au incercat sa musamalizeze" pe Ziare.com

#Banicioiu Arafat Alianta Medicilor, #Banicioiu Arafat acuzati musamalizare , #Stiri Administratie