Alerta de securitate in Paris: Pasagerii unui avion au fost evacuati

Duminica, 17 Septembrie 2017, ora 12:19
971 citiri
Alerta de securitate in Paris: Pasagerii unui avion au fost evacuati
Foto: Twitter/James Andreson

Pasagerii unui avion au fost evacuati, duminica, in Paris, in urma unei alerte de securitate.

E vorba de zborul BA0303, operat de British Airways, care urma sa decoleze de pe aeroportul francez Charles de Gaulle la ora locala 7.25, cu destinatia London Heathrow.

Potrivit Metro.co.uk, toti pasagerii au fost evacuati, fortele de ordine au facut cautari in aeronava, iar fiecare persoana din avion a fost perchezitionata si pusa din nou sa treaca prin aparatul cu raze X.

Primele informatii arata ca motivul ar fi o alerta de securitate, care ar fi pornit de la un individ care ar fi facut o amenintare.

James Andreson, unul dintre pasageri, a povestit ca pilotul a gestionat foarte bine situatia si ca tot echipajul s-a asigurat ca evacuarea se desfasoara fara incidente.

In plus, politisti inarmati au perchezitionat pasagerii zborului, iar pompieri au asistat la perchezitii.

Dupa finalizarea verificarilor, pasagerilor li s-a transmis ca totul e in regula si au fost redirectionati catre un alt zbor.

British Airways a confirmat evacuarea si perchezitiile. "Siguranta si securitatea clientilor nostri si echipajului reprezinta intotdeauna proritatea noastra", a declarat un purtator de cuvant al British Airways.

"Verificari de securitate suplimentare sunt efectuate ca masura de precautie. Nu vom opera niciodata un zbor pana nu este sigur", a adaugat acesta.

C.P. ...citeste mai departe despre "Alerta de securitate in Paris: Pasagerii unui avion au fost evacuati" pe Ziare.com

#pasageri evacuati avion, #alerta securitate avion, #avion British Airways , #Stiri Administratie