Aglomeratie la Vama din Giurgiu. Tirurile stau si cate o ora la controlul de frontiera

Joi, 03 Septembrie 2020, ora 15:44
884 citiri
Aglomeratie la Vama din Giurgiu. Tirurile stau si cate o ora la controlul de frontiera
Podul peste Dunare de la Giurgiu FOTO: Politia de Frontiera

Tirurile care asteapta trecerea frontierei prin PTF Giurgiu formeaza o coada de aproximativ trei kilometri pe prima banda de mers a DN 5 Bucuresti-Giurgiu si au de asteptat aproximativ o ora la controlul de frontiera pentru iesirea din Romania.

"Foarte multi soferi de camioane si de autoturisme aleg sa iasa din tara prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, mai ales in aceasta perioada in care multi inca isi mai petrec vacantele in Grecia, Bulgaria sau Turcia, astfel, in ultimele 24 de de ore s-au prezentat la iesirea din tara 757 de autoturisme, iar pe sensul de intrare au sosit 859, iar la camioane numarul celor care au iesit din tara pe la PTF Giurgiu a fost de 1.242, iar pe sensul de intrare s-au prezentat 980", a declarat joi, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al ITPF Giurgiu, Elena Niculae.

Autoturismele care intra sau ies din Romania au de asteptat aproximativ 20 de minute la controlul de frontiera, iar la camioane timpul de asteptare este de 60 de minute la iesirea din tara si de 30 de minute la intrarea in Romania, in conditiile in care traficul la frontiera se desfasoara pe patru artere de circulatie.

Podul de la Giurgiu-Ruse ar putea fi inchis. Bulgarii protesteaza in masa fata de coruptia guvernamentala si ar intentiona sa blocheze total traficul in vama ...citeste mai departe despre "Aglomeratie la Vama din Giurgiu. Tirurile stau si cate o ora la controlul de frontiera" pe Ziare.com

#aglomeratie in vami, #Giurgiu Ruse, #Bulgaria , #Stiri Administratie