Afla ce medicamente compensate poti lua in 2014 si la ce servicii medicale ai dreptul

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 17:40
1388 citiri
Afla ce medicamente compensate poti lua in 2014 si la ce servicii medicale ai dreptul

Noile pachete de servicii medicale, unul pentru neasigurati si unul pentru asigurati, intra in vigoare anul acesta, alaturi de o lista actualizata de medicamente compensate, precum si de noi reglementari in domeniul sanitar, privind malpraxisul, rezidentiatul si salarizarea medicilor.

Anul 2014 este pentru sistemul sanitar unul al schimbarii, in care romanii trebuie sa invete sa merga la medic macar odata la trei ani pana la 39 de ani, chiar daca nu au probleme de sanatate, dar si cum trebuie sa consulte doctorul cand sunt bolnavi.

Asta pentru ca, in 2014, vor intra in vigoare noile pachete de servicii medicale, unul pentru asigurati si altul pentru neasigurati.

Tot din 2014, dupa sase ani, vor fi introduse tratamente noi pentru cancer, inima, diabet, boli reumatismale si chiar pentru maladiile rare.

Anul care a inceput va aduce noi reglementari pentru malpraxis, pentru rezidentiat, pentru spitale si in ceea ce priveste salarizarea medicilor, care ar urma sa se faca in ...citeste mai departe despre "Afla ce medicamente compensate poti lua in 2014 si la ce servicii medicale ai dreptul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lista medicamente compensate 2014, #servicii medicale asigurati 2014, #servicii medicale neasigurati 2014 , #Stiri Administratie