Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat in urma unei alerte cu bomba

Miercuri, 04 Martie 2020, ora 19:41
682 citiri
Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat in urma unei alerte cu bomba
Foto: Arhiva Facebook Aeroport Strasbourg

Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat, miercuri dupa-amiaza, in urma unei alerte cu bomba, care a condus la anularea a doua zboruri si la mai multe intarzieri, au anuntat prefectura si aeroportul, relateaza AFP.

Situat la aproximativ 15 kilometri vest de capitala europeana, aeroportul Strasbourg-Entzheim a primit miercuri catre pranz un e-mail "rauvoitor" in care se evoca prezenta unei bombe in incinta, potrivit Prefecturii din Bas-Rhin.

Cele 350 de persoane prezente pe aeroport in acel moment au fost evacuate in vederea unei verificari minutioase, potrivit prefecturii.

"Pasagerii au fost primiti intr-un local din apropiere, unde li s-a distribuit hrana", a precizat aceeasi sursa.

Doua zboruri dus-intors catre Munchen si Toulouse au fost anulate, iar patru zboruri cu destinatia Lyon, Nisa, Amsterdam si Nantes au fost amanate, potrivit aeroportului.

UPDATE Aeroportul a fost redeschis miercuri dupa-amiaza, dupa mai multe ore in care a fost verificat. Nicio bomba nu a fost descoperita. ...citeste mai departe despre "Aeroportul din Strasbourg a fost evacuat in urma unei alerte cu bomba UPDATE" pe Ziare.com

#alerta bomba aeroport Strasbourg , #Stiri Administratie