Adrian Sarbu, trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 11:50
1592 citiri

Adrian Sarbu, fostul patron al grupului Mediafax, a fost trimis in judecata, vineri, de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru evaziune fiscala, instigare la evaziune fiscala, instigare la delapidare si spalare de bani, intr-un dosar in care prejudiciul total se ridica la circa 14 milioane de euro.

In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata SC MEDIAFAX GROUP SA, societate aflata in insolventa, precum si o serie de fosti administratori sau directori din cadrul grupului, acuzati de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani, se arata intr-un comunicat remis presei de Ministerul Public.

De asemenea, Gheorghe Gradinaru, director general in cadrul SC Teleferic Prahova SA, a fost trimis in judecata pentru delapidare si spalare de bani, iar avocatii Liana Petrovici si Dragos Chis pentru spalare de bani sau complicitate la evaziune fiscala.

In rechizitoriul intocmit de procurori se arata ca "in perioada 2006 - 2014, in cadrul societatilor din ...citeste mai departe despre "Adrian Sarbu, trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adrian Sarbu trimis judecata, #Adrian Sarbu Mediafax dosar evaziune , #Stiri Administratie