Adrian Sarbu, denuntat de o subalterna: Avea nevoie de bani pentru apartamentele din Paris si Praga

Joi, 05 Februarie 2015, ora 13:58
1728 citiri
Adrian Sarbu, denuntat de o subalterna: Avea nevoie de bani pentru apartamentele din Paris si Praga
Foto: B1 TV

Adrian Sarbu a fost denuntat la Parchet de una dintre fostele colaboratoare, Roxana - Dorina Grigoruta, presedinte al CA la Mediafax Group, care a relatat ca, in 2008, Sarbu le-ar fi spus sefilor din trustul de presa, in cadrul unei sedinte, ca vor fi utilizate firme fantoma pe care sa fie facturate drepturile de autor.

Aceasta a sustinut in fata procurorilor ca, dupa trei ani de lucru in acest mod, a refuzat sa o mai faca, fapt comunicat lui Adrian Sarbu, scrie Evenimentul Zilei.

El "a cerut sa se gaseasca alta modalitate pentru a eluda taxele si impozitele datorate catre stat, fiind totodata interesat de modalitatea in care isi va lua in continuare banii nefiscalizati din firme", sustin procurorii.

In plus, Grigoruta a mai sustinut ca in 2014, dupa ce au avut loc perchezitii la studiourile MediaPro, Sarbu i-ar fi cerut sa stearga corespondenta electronica din calculatorul personal pe care il utiliza la birou.

Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore: "Cazul Mediafax, ...citeste mai departe despre "Adrian Sarbu, denuntat de o subalterna: Avea nevoie de bani pentru apartamentele din Paris si Praga" pe Ziare.com

#Adrian Sarbu denuntat colaboratoare, #Adrian Sarbu arestat , #Stiri Administratie