Adrian Duicu pierde procesul cu ANI, in care era acuzat de incompatibilitate

Marti, 10 Martie 2015, ora 17:30
1088 citiri
Adrian Duicu pierde procesul cu ANI, in care era acuzat de incompatibilitate
Foto: MH Alert

Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti, Adrian Duicu, s-a aflat in incompatibilitate, intrucat a participat la adoptarea in CJ a unor hotarari privind inchirierea unui teren si vanzarea a doua imobile catre o firma in care era asociat, a decis, marti, instanta suprema.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate (ANI), respingand actiunea lui Duicu. Instanta suprema a dat castig de cauza Agentiei Nationale de Integritate, stabilind ca Adrian Duicu s-a aflat in incompatibilitate.

In 21 mai 2013, Curtea de Apel Craiova a anulat raportul Agentiei Nationale de Integritate. Decizia nu a fost irevocabila si a fost contestata de inspectorii de integritate la instanta suprema.

ANI a constatat, in urma evaluarii incepute in 16 decembrie 2011, ca Ioan Adrian Duicu, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti la acea data, a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie ...citeste mai departe despre "Adrian Duicu pierde procesul cu ANI, in care era acuzat de incompatibilitate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adrian Duicu incompatibilitate, #Adrian Duicu proces , #Stiri Administratie