Adjunctul Garzii de Mediu, retinut de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

Joi, 23 Aprilie 2015, ora 07:05
880 citiri
Adjunctul Garzii de Mediu, retinut de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita

Marius Barbulescu, fost comisar general al Garzii de Mediu, a fost retinut miercuri de DNA, fiind acuzat ca a primit materiale de constructie si material lemnos de la un om de afaceri care voia sa obtina controlul asupra unor paduri din zona Voineasa pentru a construi un domeniu schiabil.

Procurorii DNA Pitesti au dispus retinerea lui Ion Marius Barbulescu, comisar general la Garda Nationala de Mediu (GNM) in 2009, 2011 si 2012, director al Directiei Generale de Control a Biodiversitatii, Biosecuritatii si Ariilor Protejate din cadrul GNM (2010), in prezent director general adjunct al Garzii Nationale de Mediu, pentru trafic de influenta in forma continuata (8 acte materiale) si luare de mita.

Alaturi de el, a fost retinut si Gheorghe Deaconeasa, administrator al unor societati comerciale si fundatii, pentru cumparare de influenta in forma continuata (8 acte materiale), dare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Seful Garzii de Mediu Calarasi, retinut ...citeste mai departe despre "Adjunctul Garzii de Mediu, retinut de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita" pe Ziare.com

#comisar Garda Mediu retinut DNA, #mita Garda Mediu , #Stiri Administratie