ActiveWatch: CNADNR reactioneaza in stil mafiot fata de functionarii sai care au semnalat nereguli

Joi, 20 August 2015, ora 21:13
821 citiri
ActiveWatch: CNADNR reactioneaza in stil mafiot fata de functionarii sai care au semnalat nereguli
Foto: Arhiva Ziare.com

CNADNR a reactionat in stil mafiot la iesirile publice a trei functionari care si-au asumat rolul de avertizori de integritate, spune ActiveWatch, care cere companiei sa anuleze masurile luate impotriva angajatilor si sa verifice urgent cele semnalate de acestia.

In ultimele saptamani, trei functionari din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) au semnalat prin intermediul presei o serie de nereguli administrative grave in activitatea companiei, aminteste ActiveWatch.

"Drept raspuns, institutia a declansat o cercetare disciplinara impotriva lor si le-a suspendat temporar contractele de munca pana la incheierea cercetarii. Aceasta actiune are scopul vadit de a sanctiona curajul acestora, dar mai ales de a descuraja salariatii CNADNR care ar fi tentati sa denunte neregulile din companie.

Institutia urmareste prin aceste masuri sa oculteze informatiile privind eventualele nereguli administrative si sa-si protejeze imaginea sanctionand curajul ...citeste mai departe despre "ActiveWatch: CNADNR reactioneaza in stil mafiot fata de functionarii sai care au semnalat nereguli" pe Ziare.com

#ActiveWatch CNADNR nereguli, #director CNADNR suspendat , #Stiri Administratie