Academia infractorilor romani: Jafuri in magazine de lux din Europa, reguli militare si un cod in cinci capitole

Joi, 23 Aprilie 2015, ora 14:03
1123 citiri
Academia infractorilor romani: Jafuri in magazine de lux din Europa, reguli militare si un cod in cinci capitole
Foto: DIICOT

Procurorii DIICOT au destructurat joi o grupare infractionala cum nu s-a mai vazut pana acum in tara noastra, Academia Infractorilor Romani, care se ocupa cu jafuri din magazine de lux din Europa si actiona dupa reguli militare.

Asta dupa ce anchetatorii i-au monitorizat o perioada indelungata pe membrii organizatiei, iar joi au efectuat zeci de perchezitii la domiciliile acestora si au adus mai multi suspecti la audieri, a informat Giorgiana Hossu, procurorul sef adjunct al DIICOT.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca gruparea era condusa din penitenciar de interlopul Adrian Botez, cel care a infiintat Academia Infractorilor Romani, organizata dupa reguli militare stricte si bine puse la punct.

Botez este cel care anul trecut a fost eliberat din greseala de politie, in loc sa fie transportat la inchisoare. Interlopul a fost condamnat la zece ani de detentie cu executare pentru ca a incercat sa asasineze un alt infractor, si el in inchisoare pentru acte de ...citeste mai departe despre "Academia infractorilor romani: Jafuri in magazine de lux din Europa, reguli militare si un cod in cinci capitole" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#grupare reguli militare, #grupare reguli militare DIICOT, #Academia Infractorilor Romani , #Stiri Administratie