Abuz in serviciu si uz de fals la Ministerul Tineretului: Tabara PSD, din banii statului

Luni, 22 Februarie 2016, ora 17:22
987 citiri
Abuz in serviciu si uz de fals la Ministerul Tineretului: Tabara PSD, din banii statului
Foto: Facebook / Cristian Melesteu

Cristian Melesteu (foto), director al Directiei Programe si Activitati pentru Studenti din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, este urmarit penal de DNA pentru abuz in serviciu si uz de fals.

Procurorii spun ca, in cursul anului 2013, in calitate de director in minister, "cu incalcarea atributiilor de serviciu si sub pretextul desfasurarii proiectului studentesc ED-ECO Sport, a organizat la un hotel din Poiana Brasov o tabara politica de dezvoltare personala si leadership pentru organizatia de tineret a unui partid politic".

"Toate cheltuielile de cazare si masa ale celor peste 100 de participanti, in cuantum de 14.000 lei, destinate desfasurarii proiectului respectiv, in perioada 22 - 24 noiembrie 2013, au fost suportate din fondurile publice gestionate de catre Ministerul Tineretului si Sportului, suma ce constituie totodata un folos necuvenit pentru formatiunea politica.

De mentionat este ca o mare parte dintre ...citeste mai departe despre "Abuz in serviciu si uz de fals la Ministerul Tineretului: Tabara PSD, din banii statului" pe Ziare.com

#Cristian Melesteu DNA, #Cristian Melesteu urmarit penal , #Stiri Administratie