Aberatia zilei: Spectacole pirotehnice cu aviz de la ISU pe un stadion neautorizat de ISU

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 13:58
1035 citiri
Aberatia zilei: Spectacole pirotehnice cu aviz de la ISU pe un stadion neautorizat de ISU
Foto: captura Youtube/Gaby Andrei

Incendiul din clubul Colectiv a scos la iveala multe nereguli. In Romania tuturor posibilitatilor aflam saptamana trecuta ca 93% din scoli, majoritatea salilor de concerte din Capitala si chiar si noua si costisitoarea Arena Nationala functioneaza ilegal.

De stadionul Arena Nationala, perla coroanei primarului suspendat aflat in arest la domiciliu Sorin Oprescu, chiar secretarul de stat in MAI Raed Arafat, intaiul gardian al sanatatii romanesti, ne anunta senin sambata ca se stie inca de la inaugurare ca functioneaza fara aviz de functionare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Anunt incredibil al lui Arafat, despre National Arena: De la inceput se stia

Cu toate acestea, a fost nevoie sa moara zeci de tineri pentru a se trage alarma ca nu este tocmai bine ca vietile a milioane de oameni care au participat pe stadion la meciuri, concerte sau evenimente politice (sa ne amintim de aniversarea faraonica/lansarea candidaturii prezidentiale a lui Victor Ponta) sa fie ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Spectacole pirotehnice cu aviz de la ISU pe un stadion neautorizat de ISU" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Arena Nationala spectacol artificii aviz pompieri, #Arena Nationala pericol incendiu , #Stiri Administratie