Aberatia zilei: Mancare stricata si apa cu E-coli, la Poiana Brasov. "Daca eu nu crap, nu crapa nimeni", zice patronul

Miercuri, 03 August 2016, ora 15:48
938 citiri
Aberatia zilei: Mancare stricata si apa cu E-coli, la Poiana Brasov. "Daca eu nu crap, nu crapa nimeni", zice patronul
Foto: Arhiva Ziare.com

Carne stricata, apa infestata si alimente expirate, asta au gasit inspectorii ANPC in doua restaurante din Poiana Brasov, una dintre destinatiile de top din turismul romanesc. "Daca eu nu crap, nu crapa nimeni", a reactionat cu cinism un patron amendat.

Si, totusi, 16 sportive cazate in Poiana Brasov si care au facut antrenamente pe Postavarul au ajuns la spital cu dureri de burta, greturi si varsaturi. Inspectorii de la Protectia Consumatorilor (ANPC) au stabilit ca tinerele au baut apa de izvor care ajunge la robinetele din Cabana Postavarul si care e plina de e-coli, informeaza ProTV.

Veniti in control, inspectorii au constatat ca apa de izvor este stransa in rezervoare vechi si murdare.

"S-au dezvoltat mai multe colonii. Ele sunt de e-coli, cele de culoare albastra, si colonii de bacterii coliforme. Ele pot sa produca un sindrom enteric destul de puternic dureri gastrointestinale, urmate de durere", a declarat Gheorghe Puchianu, seful laboratorului DSVSA Brasov, pentru ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Mancare stricata si apa cu E-coli, la Poiana Brasov. "Daca eu nu crap, nu crapa nimeni", zice patronul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mancare stricata Poiana Brasov, #apa infestata Cabana Postavarul , #Stiri Administratie