Aberatia zilei: Firea ii da o mana de ajutor lui Negoita dupa ce a fost prins cu ilegalitati

Luni, 01 August 2016, ora 17:49
790 citiri
Aberatia zilei: Firea ii da o mana de ajutor lui Negoita dupa ce a fost prins cu ilegalitati
Foto: Arhiva Ziare.com

Gabriela Firea (PSD), noul primar al Capitalei, vrea sa transfere mai multe bulevarde si strazi in administrarea Primariei Sectorului 3, condusa de colegul de partid Robert Negoita, dupa ce acesta a fost prins cu mai multe lucrari de amenajare ilegale.

9 milioane de euro a cheltuit Robert Negoita incepand din 2013 pe amenajarea Bulevardului Unirii pe o portiune cuprinsa intre Piata Alba Iulia si Piata Unirii.

La scurt timp, Curtea de Conturi a semnalat public faptul ca lucrarile incepute de primarul Negoita sunt ilegale, pentru ca bulevardul nu este in administratia Sectorului 3, ci a Primariei Capitalei.

Sub fosta administratie Oprescu, Primaria Capitalei a amendat de 6 ori institutia condusa de Robert Negoita cu peste 250.000 de lei. In replica, Primaria Sectorului 3 a inceput si reamenjarea celei de-a doua parti a bulevardului.

In toamna trecuta, municipalitatea a reusit sa stopeze lucrarile ilegale. Pentru scurt timp insa.

Iata ca noua conducere a Primariei ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Firea ii da o mana de ajutor lui Negoita dupa ce a fost prins cu ilegalitati" pe Ziare.com

#Firea Negoita administratie Bulevardul Unirii , #Stiri Administratie