Aberatia zilei: Cati oameni sa mai moara pana decidem cine face gardul?

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 12:17
926 citiri
Aberatia zilei: Cati oameni sa mai moara pana decidem cine face gardul?
Foto: Realitatea TV

Doi oameni au murit in ultimele doua zile dupa ce au plonjat cu masinile in Dambovita, iesind de pe carosabil cam in acelasi loc. In zona nu exista de ani buni gard de protectie pentru ca autoritatile din Bucuresti si din Ilfov isi paseaza responsabilitatea cu o inconstienta condamnabila.

Vineri, o tanara de 26 de ani si-a pierdut viata dupa ce a ramas blocata intr-o masina care plonjase in Dambovita de pe Splaiul Unirii, la granita dintre Bucuresti si judetul Ilfov. Un bebelus a ramas orfan in urma acestui tragic accident, care nu era primul. In urma cu doua luni, o alta femeie a cazut cu autoturismul in rau, dar a avut norocul sa fie scoasa la timp de un taximetrist.

Accident grav in Bucuresti: Masina plonjata in Dambovita, o femeie a murit (Video)

Sectorul de drum este unul periculos pentru soferi, pentru ca atat pe sensul spre Bucuresti, cat si pe cel catre Glina sunt kilometri intregi de-a lungul carora cele doua maluri ale Dambovitei nu sunt asigurate deloc. Gardurile de ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Cati oameni sa mai moara pana decidem cine face gardul?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accident masina Dambovita, #morti masina Dambovita , #Stiri Administratie