A zecea transa de vaccin de la Pfizer BioNTech soseste luni in tara. Unde vor ajunge cele peste 200.000 de doze

Luni, 22 Februarie 2021, ora 07:58
680 citiri
A zecea transa de vaccin de la Pfizer BioNTech soseste luni in tara. Unde vor ajunge cele peste 200.000 de doze
Harta autoritati/Distributie vaccin

Peste 200.000 de doze de vaccin produs de Pfizer BioNTech va sosi luni in Romania, potrivit unui anunt facut de autoritatile romane.

"Maine, 22 februarie, soseste in Romania, pe cale aeriana, cea de a zecea transa de vaccin de la Pfizer BioNTech care consta in 201.240 doze de vaccin. Acestea vor ajunge pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara. Transportul catre centrele de stocare este asigurat de firma producatoare, inclusiv pe cale terestra. Vaccinurile sunt transportate in conditii optime de siguranta, in containere speciale, cu gheata carbonica si folie etansa", a anuntat duminica Comitetul National de Coordonare a Vaccinarii.

Procesul de vaccinare continua atat in centrele din Bucuresti, cat si din tara, dozele fiind distribuite astfel: Centrul National de Stocare Bucuresti: 59.670 doze; - Centrul Regional de Depozitare Brasov: 23.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Cluj: 23.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Constanta: 23.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Craiova: 24.570 doze; Centrul Regional de Depozitare Iasi: 23.400 doze; - Centrul Regional de Depozitare Timisoara: 23.400 doze.

Mai puteti citi:

Florin Citu, fotografiat la cumparaturi intr-un supermarket. "Cu ceva timp in urma, ii invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi"Ce alimente nu ai manca niciodata daca ai sti ce contin cu adevarat. Topul celor mai nesanatoase mezeluriTopul lucrurilor aberante pe care le-a spus Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a avut pana acum 36 de luari de cuvant in plenNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaFenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euro ...citeste mai departe despre "A zecea transa de vaccin de la Pfizer BioNTech soseste luni in tara. Unde vor ajunge cele peste 200.000 de doze" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vaccin, #vaccin COVID, #Covid 19, #covid romania , #Stiri Administratie