A trezit #Colectiv Romania din amortire? S-a schimbat ceva cu adevarat?

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 00:00
830 citiri
A trezit #Colectiv Romania din amortire? S-a schimbat ceva cu adevarat?
Foto: Arhiva Ziare.com

A trecut un an de la incendiul din Colectiv, care a curmat 64 de vieti. Odata cu aceasta tragedie, au iesit la suprafata nereguli grave din diverse institutii ale statului, de la coruptie la incompetenta si haos organizatoric.

Ziare.com a vrut sa afle ce s-a schimbat in acest an: Putem sta linistiti cand mergem la film, la club sau cand ne trimitem copiii la scoala? Daca avem o problema si ajungem la spital, putem avea incredere ca ne vom pune pe picioare? S-au trezit romanii si Romania din periculoasa amortire in care cazusem?

Se poate oricand repeta #Colectiv

Vocea experta a lui Raed Arafat, secretar de stat si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, nu aduce vesti bune: "O prevenire suta la suta nu exista, nimeni nu va garanta ca un dezastru nu poate sa aiba loc. Orice drama se poate repeta, dar intr-o alta forma, nu va fi o copie identica".

Ok, deci oricand pot muri cu zile alti oameni nevinovati, insa cel mai probabil nu fix in aceleasi circumstante. S-a ...citeste mai departe despre "A trezit #Colectiv Romania din amortire? S-a schimbat ceva cu adevarat?" pe Ziare.com

#comemorare Colectiv, #schimbari Colectiv , #Stiri Administratie