A inceput executarea silita a Ministerului Sanatatii, dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 10:26
1279 citiri
A inceput executarea silita a Ministerului Sanatatii, dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministerul Sanatatii este executat silit, marti, pentru o suma ce trebuie platita ca daune in urma incendiului care a avut loc in anul 2010 la Maternitatea Giulesti.

Decizia instantei este una definitiva, astfel ca Ministerul Sanatatii trebuie sa plateasca mai multe sume ce totalizeaza aproape 4,3 milioane de euro, informeaza televiziunile de stiri.

Vineri seara, purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Oana Grigore, a precizat ca executarea silita are loc marti, la ora 10.00.

Incendiul de la Maternitatea Giulesti: Ministerul Sanatatii, executat silit pentru 4 milioane euro

Ministerul ar fi trebuit sa plateasca doar a 12-a parte din suma totala, insa institutia a fost somata de executori sa plateasca in intregime pagubele. Decizia va fi insa contestata de institutie.

Sentinta definitiva a fost data ...citeste mai departe despre "A inceput executarea silita a Ministerului Sanatatii, dupa incendiul de la Maternitatea Giulesti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ministerul Sanatatii executat silit, #Ministerul Sanatatii executat incendiu Giulesti, #despagubiri incendiu maternitate Giulesti , #Stiri Administratie