A fost lansat un portal cu date despre performanta instantelor

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 13:45
1700 citiri
A fost lansat un portal cu date despre performanta instantelor
Foto: Realitatea Tv

Un portal cuprinzand date despre performanta instantelor din tara a fost lansat miercuri de doua organizatii nonguvernamentale.

Potrivit portalului www.onoratainstanta.ro, durata medie de solutionare in prima instanta a unui dosar in 2013 a fost de 104 de zile la curtile de apel, 138 de zile la tribunale si 86 de zile la judecatorii. Cele mai performante trei curti de apel au fost anul trecut Curtea de Apel Craiova, Curtea de Apel Timisoara si Curtea de Apel Iasi.

In cazul tribunalelor, cel mai bine au performat Tribunalul pentru minori si familie Brasov, Tribunalul Olt si Tribunalul Prahova.

In randul judecatoriilor cel mai bine s-au clasat Judecatoriile din Targu Bujor si Targu Lapus urmate de Judecatoria Odorheiul Secuiesc.

"Portalul www.onoratainstanta.ro agrega toate datele din instantele din Romania astfel incat sa oferim un instrument util cetateanului. Cand intra pe site cetateanul gaseste lista cu toate instantele, pentru fiecare dintre acestea gaseste indicatori ...citeste mai departe despre "A fost lansat un portal cu date despre performanta instantelor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#portal performante instante, #durata solutionare dosare, #ONG date performante instanta , #Stiri Administratie