Romani umiliti si batuti in Olanda de seful de echipa al fermei la care erau angajati

Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 09:31
647 citiri
Romani umiliti si batuti in Olanda de seful de echipa al fermei la care erau angajati
Camerele in care stateau imigrantii romani/ FOTO joop.bnnvara.nl

Peste 50 de emigranti de origine romana au fost gasiti la o ferma din estul Olandei, unde locuiau si lucrau in conditii degradante si dezumanizante, arata presa internationala. "Rareori am trait o situatie atat de degradanta", a spus primarul pentru a descrie situatia romanilor umiliti.

Reprezentantii primariei, impreuna cu Politia pentru straini si Inspectoratul pentru Afaceri Sociale si Ocuparea Fortei de Munca, au efectuat o inspectie a fermei.

Erau prea multi oameni care traiau intr-un spatiu mic

Acolo nu s-a constatat doar ca erau prea multi oameni care traiau intr-un spatiu mic, dar ca existau si o lipsa de dispozitii de siguranta: nu existau detectoare de incendiu sau stingatoare, cai de evacuare si ferestrele erau baricadate, iar sticle de gaz si arzatoare erau peste tot.

In plus, bucatariile erau murdare. Potrivit lui Strous, unii muncitori migranti romani au lasat o impresie de vulnerabilitate si pareau sa se teama de seful de echipa. ...citeste mai departe despre "Romani umiliti si batuti in Olanda de seful de echipa al fermei la care erau angajati" pe Ziare.com

#umilinta, #imigranti, #politie, #detectoare radar , #Stiri Administratie