35 de miliarde de euro scosi din tara cu camionul: Ministrul spune ca a fost o metafora

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 15:56
991 citiri
35 de miliarde de euro scosi din tara cu camionul: Ministrul spune ca a fost o metafora
Foto: Facebook/Achim Irimescu

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, care a acuzat in aceasta saptamana ca in ultimii cinci ani au iesit din Romania in camioane 35 de miliarde de euro, care au ajuns in Elvetia, a revenit, sambata, asupra declaratiilor.

Acesta a declarat pentru Mediafax ca totul a fost "o metafora", precizand ca situatia nu are nicio legatura cu mandatul lui Traian Basescu, asa cum s-a inteles.

"A fost o metafora. Daca vedeti declaratia Curtii de Conturi de cateva zile, 40% din PIB, adica 60 de miliarde de euro, sunt evaziune. O parte din bani probabil a ajuns in afara tarii. Exact asa se spunea si in 2010 la care m-am referit eu", a adaugat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Precizarile ministrului vin dupa un interviu oferit Ziarului Financiar in care a facut niste afirmatii naucitoare: "Eu (in Vest - n.red.), cand fac o afacere cu statul si castig, sa zic, un milion de euro, eu banii aia nu-i duc intr-o tara straina, sa-mi iau casa sau sa-i pun in cont, ci ii pastrez in Belgia ...citeste mai departe despre "35 de miliarde de euro scosi din tara cu camionul: Ministrul spune ca a fost o metafora" pe Ziare.com

#Irimescu metofara camioane bani, #Irimescu camioane bani Elvetia, #Irimescu camioane bani , #Stiri Administratie