14% din adevar. Efectul Condrea

Marti, 24 Mai 2016, ora 12:03
3120 citiri
14% din adevar. Efectul Condrea

Cred ca in tot scandalul Hexi Pharma, al infectiilor nosocomiale in general, ne paste in acest moment un mare pericol. Acela ca isterizati, panicati, setosi de razbunare sa trecem pe langa esential si deci sa nu rezolvam nimic din ceea ce reprezinta cu adevarat un fenomen periculos.

Stiu ca probabil cel mai facil mod de a depasi o criza este identificarea unui vinovat, cu nume si prenume, cu chip si poveste. Iar de aceasta data vinovatul a fost identificat de opinia publica drept Dan Condrea.

Vinovat pentru starea proasta a spitalelor, pentru suferinta si frustrarea traite acolo de noi sau de apropiati, pentru cei pe care i-am pierdut. El a infectat spitalele, el a comis o crima in masa, unii vorbesc chiar despre genocid.

Ar fi atat de simplu daca ar fi asa! Salvator de simplu: pleaca Hexi Pharma, ies infectiile, traim toti. Dar firma aceasta avea doar 14% din piata dezinfectantilor din Romania. Atat. Infectii nosocomiale exista si acolo unde nu a ajuns niciun dezinfectant ...citeste mai departe despre "14% din adevar. Efectul Condrea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dan Condrea murit, #Hexi Pharma dezinfectanti, #infectii nosocomiale Romania , #Stiri Administratie