Vezi cat costa lucrarile de prelungire a metroului

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 14:08
1589 citiri
Vezi cat costa lucrarile de prelungire a metroului
Metrou, Bucuresti/ Sursa foto: Antena3.ro

Metrorex va organiza, in 23 februarie, o licitatie deschisa pentru atribuirea contractului de lucrari pe tronsonul Parc Bazilescu-Straulesti de pe Magistrala 4, a carui valoare este estimata la 953,5 milioane lei, potrivit unui anunt de pe e-licitatie.ro.

Contractul prevede lucrari de constructii tunel, galerie, statii, depou, terminal multimodal si instalatiile aferente in vederea punerii in functiune, relateaza NewsIn.

Finantarea va fi asigurata de la bugetul de stat, iar durata contractului este de 42 luni de la data atribuirii.

Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic in ceea ce priveste pretul ofertei-80% si durata de executie-20%.

Metrorex a inaugurat la inceputul lunii iulie doua statii noi de metrou, Jiului si Bazilescu, prin care a fost extinsa Magistrala 4, investitie estimata la 72,5 milioane euro, din fonduri de la buget.

Directorul Metrorex, Gheorghe Udriste, preciza la acea data ca planurile de dezvoltare vizeaza extinderea retelei de metrou la 120 de km, de la 67 km in prezent. Udriste a mai spus ca, in urmatorii doi ani, Magistrala 4 va fi prelungita cu alte doua statii, Laminorul si Straulesti.

#metrorex investitii, #metrou bucuresti, #tronsoane metrou, #primaria capitalei , #Primaria