Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primarii europeni vin la Bucuresti sa discute dezvoltarea economica a tarilor dunarene

Primarii europeni vin la Bucuresti sa discute dezvoltarea economica a tarilor dunarene


Rolul Strategiei Dunarii in cresterea economica si crearea de locuri de munca pentru regiune este una dintre temele care vor fi discutate, duminica, la Bucuresti, la cea de-a saptea reuniune a Comitetului Executiv al Consiliului Oraselor si Regiunilor Dunarene.

Reuniunea se va axa si pe echilibrarea dezvoltarii economice cu ecologia, gestionarea riscurilor de mediu, precum si pe finantarea proiectelor pentru Strategia Dunarii in viitorul cadru de finantare europeana 2014-2020, informeaza un comunicat al Primariei Capitalei.

La acest eveniment, organizat la "Casa Dunarii-Palatul Ghica", de la ora 18,00, vor participa primarul general, Sorin Oprescu, primarul orasului Ulm, Ivo Gonner, presedinte al Consiliului Oraselor si Regiunilor Dunarene, primarul orasului Regensburg, Hans Schaidinger, precum si alti oficiali europeni.

Reuniunea se desfasoara in contextul celui de-al doilea Forum Anual privind Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii, programat pentru 28 si 29 noiembrie, in Capitala.

Acesta va reuni reprezentanti guvernamentali din cele 14 state dunarene, alaturi de oficiali europeni, reprezentanti ai regiunilor si oraselor dunarene, mediului academic si de afaceri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1172 ori