Hotararile din cauza carora conturile Primariei sectorului 5 au fost blocate, avizate de Prefectura

Vineri, 10 Septembrie 2010, ora 16:47
1179 citiri
Hotararile din cauza carora conturile Primariei sectorului 5 au fost blocate, avizate de Prefectura

Prefectura Capitalei a avizat, vineri, legalitatea hotararilor privind organigrama si bugetul Primariei sectorului 5 si a inaintat documentele Directiei Generale de Finante Publice Bucuresti, care ar putea decide deblocarea conturilor institutiei conduse de Marian Vanghelie.

Daca Directia Generala de Finante Publice va constata, in respectivele hotarari, incadrarea in sumele alocate cheltuielilor de personal, potrivit prevederilor OUG 63/2010, atunci va decide ridicarea sanctiunii aplicate Primariei sectorului 5, precizeaza reprezentantii Prefecturii.

"Ma bucur sa constat ca reprezentantii Primariei sector 5 au inteles ca modalitatea cea mai simpla de a debloca situatia este comunicarea in cel mai scurt timp a respectivelor hotarari. Am facut demersurile necesare pe langa Directia de Finante Publice Bucuresti, pentru a le analiza in regim de urgenta si, daca totul este legal, sa ridice sanctiunile aplicate conturilor institutiei", a declarat prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei.

Directia Generala de Finante Publice a decis blocarea conturilor Primariei sectorului 5 in urma cu cateva zile, din cauza faptului ca aceasta nu a comunicat Prefecturii, in termen legal, hotararile consiliului local de sector prin care s-a stabilit noua structura organizatorica si s-a aprobat rectificarea bugetului.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primarie conturi blocate hotarari , #Primaria