Harley-Davidson isi va construi un muzeu propriu

Luni, 05 Iunie 2006, ora 11:57
1102 citiri

Harley-Davidson, celebra companie constructoare de motociclete, a semnat joi un acord cu primaria Milwaukee pentru construirea unui muzeu propriu. Compania spera ca noul muzeu sa devina atat un loc unde se vor aduna fanii acestei marci cat si un loc unde se va face un schimb de generatii, unde si cei tineri vor intelege si vor adopta filozofia Harley-Davidson.

Muzeul va fi construit de-a lungul raului Menomonee si va costa in jur de 70 de milioane de dolari, deschiderea oficiala fiind programata pentru 2008. In muzeu vor fi prezentate modele aparute de-a lungul celor 103 ani de existenta a constructorului american precum si o galerie foto. In interior se vor mai gasi un restaurant, o cafenea, un magazin, o sala pentru intalniri si un spatiu pentru eventuale evenimente pe care fanii doresc sa le organizeze.

Unul din principalele motive pentru care Harley-Davidson a decis sa construiasca acest muzeu in incercarea de a atrage cat mai multi clienti, de a schimba consumatorul clasic de Harley-Davidson, in special barbatii de culoare alba, care constituie nucleul de cumparatori de foarte multi ani.

Muzeul se anunta o afacere buna nu numai pentru compania americana dar si pentru orasul Milwaukee, un oras in dezvoltare. Primarul din Milwaukee, care a lucrat in 1976 pe liniile de productie Harley, a declarat ca se asteapta la incasari de 37 de milioane de dolari anual pentru primarie gratie muzeului. Conducerea Harley-Davidson estimeaza ca aproximativ 350.000 de persoane vor vizita anual viitorul muzeu.

  Masini Noi si Masini Rulate

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei