Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

DNEVNIK: Primariile din Ruse si Giurgiu au pregatit 5 proiecte comune in cadrul Programului PHARE de colaborare transfrontaliera

DNEVNIK: Primariile din Ruse si Giurgiu au pregatit 5 proiecte comune in cadrul Programului PHARE de colaborare transfrontaliera

DNEVNIK (Bulgaria), 11 septembrie 2007 - Cinci proiecte comune in cadrul Programului european PHARE de colaborare transfrontaliera vor fi prezentate maine de echipe ale primariilor din cele doua localitati, a anuntat Biroul de presa al Primariei Ruse, relateaza BTA.

Proiectele sunt destinate imbunatatirii parteneriatului public-privat pentru prevenirea traficului de persoane; imbunatatirii accesului la doua obiective turistice si ecoligice importante pe teritoriul Euroregiunii Giurgiu-Ruse si pentru dezvoltarea unei politici comune pentru gestionarea efectiva a resurselor turistice; pentru "infiintarea unui centru operational integrat de monitorizare, gestionare si prevenire a situatiilor de criza si a avariilor"; pentru "un plan comun de transport cu platforma informationala si dezvoltarea infrastructurii de transport in cadrul Euroregiunii Ruse-Giurgiu" si un proiect pentru imbunatatirea infrastructurii de transport ce face legatura in Euregiunea Ruse-Giurgiu cu Coridorul european de transport IX".

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://rador.srr.ro/ target=_blank>Rador</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 822 ori